Barreja d’Olis Essencials Purs Serenity
Lavandula angustifolia, Thymus mastichina, Citrus aurantium
4.5 · 4 opinionsCombina'l amb
Descripció
Calma profunda i equilibri emocional. Aquesta barreja d'olis essencials purs és 100% orgànica i combina la saviesa de tres plantes: Lavanda, Marialluïsa i Petitgrain. Aquesta sinergia aromàtica està dissenyada per proporcionar un estat de calma profunda, reduir l'estrès i la tensió mental, promovent un ambient relaxant ideal per desconnectar del ritme diari.
Mode d'ús
Ús tòpic: Diluir 2 gotes d'oli essencial en 10 ml d'oli vegetal (ametlles, argan o jojoba) o crema. Agitar i aplicar sobre la pell amb suaus massatges. Ús capil·lar: Barrejar amb un oli vegetal, mascareta o tònic capil·lar. Aplicar sobre el cuir cabellut amb massatges relaxants. Ús a la llar: Afegir 5-8 gotes al teu difusor o ambientador de ceràmica/pedres sense diluir per crear un ambient de calma profunda.
Ingredients
Cananga odorata flower oil, Benzyl benzoate, Linalool, benzyl salicylate, Farnesol, Geraniol, Eugenol, Isoeugenol, Benzyl alcohol, D-Limonene.
Advertències
No superar la dosi recomanada. No ingerir. Evitar contacte amb els ulls i mucoses. No usar directament sobre la pell sense diluir. No recomanat en nens menors de 3 anys. La millorana pot causar somnolència. Mantenir fora de l'abast dels nens.
Enviament i devolucions
- Correos Express Punt de RecollidaGratuït des de 30,00 € 3,00 €
- Enviament a domiciliGratuït des de 30,00 € 4,50 €
- GLS Punt de LliuramentGratuït des de 30,00 € 3,60 €
*Estàs veient les tarifes aplicades al mercat en què navegues.
Pots tornar aquest producte en un termini de 14 dies des del lliurament si conserva el precinte, no s'ha obert i no presenta signes d'ús. Més informació a la política de devolucions.
Una gota, tres rituals
Tria on el vols fer servir i et diem quantes gotes.

A la pell
Actua com a antiinflamatori suau, ideal per equilibrar el sèu en pells mixtes o grasses. Aporta confort i equilibri a pells reactives de forma natural.
- Rostre1 gota en 10ml d'oli vegetal o crema
- Cos2 o 3 gotes en 10ml d'oli vegetal o loció

En el cabell
Calma el cuir cabellut irritat, aporta una sensació de frescor relaxant i ajuda a equilibrar el cuir cabellut de manera natural. Barreja 2-3 gotes amb el teu oli, mascareta o tònic capil·lar preferit. Aplica-ho sobre el cuir cabellut.

Aromaterapia
Crea un ambient de serenitat que redueix la tensió mental i afavoreix la desconnexió. Perfecta per a meditació, ioga o abans d'adormir.
- Difusor5-8 gotes
- Ambientador de ceràmica2-3 gotes
Així s'utilitza
-
Ús tòpic
Diluir 2 gotes d'oli essencial en 10 ml d'oli vegetal (ametlles, argan o jojoba) o crema. Agitar i aplicar sobre la pell amb suaus massatges.
-
Ús capil·lar
Barrejar amb un oli vegetal, mascareta o tònic capil·lar. Aplicar sobre el cuir cabellut amb massatges relaxants.
-
Ús a la llar
Afegir 5-8 gotes al teu difusor o ambientador de ceràmica/pedres sense diluir per crear un ambient de calma profunda.
Què hi ha a dins
Nom botànic
Lavandula angustifolia, Thymus mastichina, Citrus aurantium
- Format
- 10 ml
- Tipus
- Aceite esencial
Aroma
Ingredients (INCI)
Cananga odorata flower oil
Oli d'ylang-ylang
Per a què serveix
- FragànciaMillora l'olor d'un producte i/o perfuma la pell
Benzyl benzoate
Benzoat de benzil
Per a què serveix
- AntimicrobiàInhibeix el creixement de microorganismes (per exemple, bacteris i fongs)
- FragànciaMillora l'olor d'un producte i/o perfuma la pell
- SolubilitzantDissol altres substàncies
OrigenVegetal o sintètic
Substància aromàtica present de manera natural en molts olis essencials. La normativa europea obliga a indicar-la a l'etiqueta perquè les persones sensibles puguin identificar-la.
Linalool
Linalol
Per a què serveix
- DesodorantRedueix o emmascara la mala olor corporal
- FragànciaMillora l'olor d'un producte i/o perfuma la pell
OrigenVegetal o sintètic
Substància aromàtica present de manera natural en molts olis essencials. La normativa europea obliga a indicar-la a l'etiqueta perquè les persones sensibles puguin identificar-la.
benzyl salicylate
Salicilat de benzil
Per a què serveix
- Absorbent UVProtegeix el producte cosmètic dels danys causats per la llum UV
- FragànciaMillora l'olor d'un producte i/o perfuma la pell
OrigenVegetal o sintètic
Substància aromàtica present de manera natural en molts olis essencials. La normativa europea obliga a indicar-la a l'etiqueta perquè les persones sensibles puguin identificar-la.
Farnesol
Farnesol
Per a què serveix
- DesodorantRedueix o emmascara la mala olor corporal
- FragànciaMillora l'olor d'un producte i/o perfuma la pell
OrigenVegetal o sintètic
Substància aromàtica present de manera natural en molts olis essencials. La normativa europea obliga a indicar-la a l'etiqueta perquè les persones sensibles puguin identificar-la.
Geraniol
Geraniol
Per a què serveix
- FragànciaMillora l'olor d'un producte i/o perfuma la pell
- TònicCrea una sensació agradable a la pell o als cabells
OrigenVegetal o sintètic
Substància aromàtica present de manera natural en molts olis essencials. La normativa europea obliga a indicar-la a l'etiqueta perquè les persones sensibles puguin identificar-la.
Eugenol
Eugenol
Per a què serveix
- DesnaturalitzantFa que els ingredients i productes cosmètics siguin desagradables
- FragànciaMillora l'olor d'un producte i/o perfuma la pell
- TònicCrea una sensació agradable a la pell o als cabells
OrigenVegetal o sintètic
Substància aromàtica present de manera natural en molts olis essencials. La normativa europea obliga a indicar-la a l'etiqueta perquè les persones sensibles puguin identificar-la.
Isoeugenol
Isoeugenol
Per a què serveix
- FragànciaMillora l'olor d'un producte i/o perfuma la pell
- AromatitzantAporta sabor a un producte cosmètic
OrigenVegetal o sintètic
Substància aromàtica present de manera natural en molts olis essencials. La normativa europea obliga a indicar-la a l'etiqueta perquè les persones sensibles puguin identificar-la.
Benzyl alcohol
Alcohol benzílic
Per a què serveix
- ConservantProtegeix els productes cosmètics del deteriorament microbià
- PerfumantComponent d'olis de perfum i/o aromes
- Regulador de viscositatAugmenta o disminueix la viscositat dels productes cosmètics
- SolubilitzantDissol altres substàncies
OrigenVegetal o sintètic
Substància aromàtica present de manera natural en molts olis essencials. La normativa europea obliga a indicar-la a l'etiqueta perquè les persones sensibles puguin identificar-la.
D-Limonene
Limonè
Per a què serveix
- DesodorantRedueix o emmascara la mala olor corporal
- FragànciaMillora l'olor d'un producte i/o perfuma la pell
- SolubilitzantDissol altres substàncies
OrigenVegetal o sintètic
Substància aromàtica present de manera natural en molts olis essencials. La normativa europea obliga a indicar-la a l'etiqueta perquè les persones sensibles puguin identificar-la.
Ordenats de més a menys quantitat. Prem-ne un per veure per a què serveix. Al·lèrgen de declaració obligatòria
Completa el teu ritual
Combina aromes i formats per a cada moment del dia.

